Στο εδώλιο ο Ρουπακιάς για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προσήλθε σήμερα για πρώτη φορά ο Γιώργος Ρουπακιάς μετά την αποφυλάκισή του τον περασμένο Μάρτιο , λόγω της λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα παρέμενε στο σπίτι του, όπου βρίσκεται υπό περιορισμό.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξέσπασε την οργή της στον Ρουπακιά, όταν τον είδε να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου συνοδεία αστυνομικών λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Παρακολουθώντας όρθια από το πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας την είσοδο και των υπολοίπων κατηγορουμένων, η Μάγδα Φύσσα φώναζε: «Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα».

Σήμερα, παρόντες στο δικαστήριο ήταν 17 από τους 18 κατηγορούμενους στη δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίασή του το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ύστερα από σχετικό αίτημα της οικογένειας του μουσικού.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του Νικολάου Μαντά, φίλου του Παύλου, με τον οποίο είχαν βρεθεί το βράδυ, λίγο πριν τη δολοφονία.

Πηγή: cnn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Search
ΑΡΧΕΙΟ