Επιστολή στον Υπ. Δικαιοσύνης έστειλε η ΕΣΗΕΑ ενόψει της επανέναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 7 Μαΐου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο την ακόλουθη επιστολή, ενόψει της επανέναρξης, στις 7 Μαΐου, της δίκης της Χρυσής Αυγής:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Ενόψει της, μετά από τη διακοπή, έναρξης της δίκης των κατηγορουμένων μελών της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το συγκεκριμένο γεγονός, επανέρχεται στο αίτημά του για κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους σας για την εξυπηρέτηση και την παροχή κάθε διευκόλυνσης των συναδέλφων μελών μας, καθώς και των ξένων δημοσιογράφων που θα την καλύψουν ειδησεογραφικά.
Ειδικότερα, αναφερόμενοι στην από 31.3.15 επιστολή προς εσάς των συναδέλφων μας του δικαστικού ρεπορτάζ και έχοντας υπόψη τις συνθήκες, όπως διαμορφώθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της δίκης στο Κατάστημα Κορυδαλλού, επισημαίνουμε την ανάγκη των συναδέλφων για πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην τηλεφωνική επικοινωνία, δυνατότητες που δεν υπήρξαν κατά την πρώτη ημέρα της δίκης. Σας ζητούμε όπως λάβετε όλα τα απαραίτητα προπαρασκευαστικά μέτρα για την παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, για την άρτια και συνεχή ενημέρωση των πολιτών από τους συναδέλφους μας και σας τονίζουμε ότι, η δίκη πρέπει να διεξαχθεί σε χώρο και με συνθήκες που θα επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας»

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Search
ΑΡΧΕΙΟ