Δίκη Χρυσής Αυγής -Ανδρας φώναξε μέσα στο δικαστήριο: «Ρουπακιά θα τα πούμε!»

28/6/2016

Στον Κορυδαλλό συνεχίζεται σήμερα η δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, με τη διαδικασία να βρίσκεται ακόμη στην εξέταση της πρώτης δικογραφίας, που δεν είναι άλλη από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο φίλος του 34χρονου μουσικού, Μ. Ξυπόλυτος, ο οποίος ήταν παρών στο σημείο το βράδυ της δολοφονίας. Για τον μάρτυρα, η ιδεολογία της Χρυσής είναι φασιστική, ναζιστική, στρέφεται κατά των πολιτικών της αντιπάλων και «προσπαθεί να την επιβάλει με τη βία», όπως είπε. Ο μάρτυρας δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης, η οποία διεκόπη αιφνιδίως όταν ένας άνδρας φώναξε μέσα στο δικαστήριο: «Ρουπακιά θα τα πούμε!».

Πρόεδρος: Ποιος είναι ο κύριος; Και τι θέλετε, γιατί διακόπτετε, η αστυνομία τι κάνει, κάθεστε; Ποιος είστε εσείς;
Αγνωστος: Από το κοινό είμαι, κάτι είπα και έφυγα, πάω σε άλλη δίκη.
Συνήγορος υπεράσπισης: Περαστικά!
Αγνωστος: Θέλετε κάτι;
Πρόεδρος: Δεν μπορείτε να διακόπτετε.
Αστυνομικός: Θέλετε κάτι, κα πρόεδρε;
Πρόεδρος: Όχι, να φύγει…

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Α. Μιχάλαρου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και δεν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στο ακροατήριο, όπως του ζητήθηκε. «Εργάζεται ως σωληνουργός στο ναυπηγείο εδώ και ενάμιση μήνα. Θα πρέπει να σταματήσει από τη δουλειά», κατέθεσε στο δικαστήριο η σύζυγός του.

Πηγή:iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Search
ΑΡΧΕΙΟ