Συντάκτης: Αντωνία Ξυνού
Στο “κόκκινο” έφτασε η αντιπαράθεση των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης, κατά τη σημερινή κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννης με αποτέλεσμα η δίκη της Χρυσής Αυγής να διακόψει για νέα ημερομηνία.
Η πρόεδρος αμέσως διέκοψε τη διαδικασία, με το ακροατήριο χωρισμένο στα δύο, να ανταλλάσσει συνθήματα μέσα στην αίθουσα. “Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”, “Φουντουλής, Καπελώνης ήταν η αρχή, όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη” φώναζαν οι αντιφασίστες, “Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή” απαντούσαν οι χρυσαυγίτες.
Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στην ανακοίνωση ότι η δίκη θα διακόψει τελικά για την ερχόμενη Πέμπτη. Στη συνέχεια, οι συνήγοροι υπεράσπισης φυγαδεύτηκαν από την έξοδο των δικαστών, ενώ η ομάδα των αντιφασιστών έφυγε από την έξοδο που χρησιμοποιούν οι κατηγορούμενοι.
Μέχρι αυτήν την ώρα η εκκένωση της αίθουσας συνεχίζεται, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνουν σταδιακά το ακροατήριο.
Πηγή: news247.gr