Ανακοίνωση σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη της δίκης μελών της Χρυσής Αυγής

Σας ενημερώνουμε ότι για τη συνέχιση της δίκης μελών της Χρυσής Αυγής, η οποία θα διεξαχθεί στη δικαστική αίθουσα του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, θα ισχύσουν οι διαπιστεύσεις που εκδόθηκαν κατά την έναρξη της δίκης.

Λόγω του ιδιαιτέρως περιορισμένου χώρου, δε θα εκδοθούν προς το παρόν νέες διαπιστεύσεις για τη δικαστική αίθουσα, παρά μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης κάποιου εκπροσώπου ΜΜΕ από άλλο άτομο του ίδιου μέσου.

Αναφορικά με την παρουσία εκπροσώπων ΜΜΕ στους εξωτερικούς χώρους του Κ.Κ. Κορυδαλλού και συγκεκριμένα για την πρόσβαση στην οδό Σολωμού, απαιτούνται τα κάτωθι:

  • Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, ανταποκριτές ξένου τύπου: Επίδειξη έγκυρης δημοσιογραφικής ταυτότητας.
  • Έλληνες και ξένοι φωτογράφοι: Επίδειξη έγκυρης επαγγελματικής ταυτότητας.
  • Τηλεοπτικά συνεργεία: Οι υπεύθυνοι των συνεργείων παρακαλούνται να αποστείλουν email στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ([email protected]), με το οποίο θα δηλώνουν τα ονοματεπώνυμα των τεχνικών και τους αριθμούς των δελτίων αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων τηλεοπτικών μεταδόσεων που ενδέχεται να χρειαστούν.

Υπενθυμίζεται πως η τηλεοπτική κάλυψη εντός της δικαστικής αίθουσας, εφόσον επιτραπεί από την έδρα του δικαστηρίου, θα πραγματοποιηθεί από τη ΝΕΡΙΤ και θα δοθεί POOL.

Πηγή: Υπουργείο Δικαιοσύνης

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ