Ημέρα 283: «Μπορούμε από τα νησιά μας να βομβαρδίσουμε τη Σμύρνη»

283η Συνεδρίαση, Αίθουσα γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, 22.10.2018

Ι. Πρόσβαση στο δικαστήριο

Εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης της δίκης, με επίδειξη και παρακράτηση της αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων του κοινού στην αίθουσα του ακροατηρίου. Υπήρχε μικρή παρουσία δημοσιογράφων και κοινού.

II. Παρουσία των κατηγορουμένων

Αυτοπροσώπως παρόντες κατηγορούμενοι κατά τη διαδικασία: κανένας.

III. Αναγνωσθέντα έγγραφα που προσκόμισε η υπεράσπιση

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την ανάγνωση εγγράφων που προσκόμισε η υπεράσπιση του Κασιδιάρη, ενώ προηγήθηκε από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου Δήμου η προσκόμιση βεβαιώσεων από το Τζάνειο νοσοκομείο για νεφρική ανεπάρκεια του Δήμου (35%) και γνωστοποίηση αναπηρίας από τον ΕΦΚΑ (67%). Σε ό,τι αφορά τα έγγραφα υπεράσπισης του Κασιδιάρη, αναγνώστηκαν αποσπάσματα από τις εισηγήσεις του κατά τις συνεδριάσεις της Βουλής.
Αναφέρονται ενδεικτικά αποσπάσματα:

«Έχει δημιουργήσει σκευωρία ο Ντογιάκος (εισαγγελέας) κατά της ΧΑ» (14/7/’16)
«Ο πρόεδρος σας στήριξε το σύμφωνο συμβίωσης για να παντρεύεται ο Μήτσος τον Κίτσο[…] Οι ομογενείς έχουν “ελαττώματα”..είναι πατριώτες εθνικιστές και στηρίζουν ΧΑ» (19/7/’16)
«Είμαστε στην τελική φάση του σχεδίου Κίσινγκερ που είχε προβλέψει ότι ο Έλληνας πρέπει να χτυπηθεί στην οικογένειά του και στην πατρίδα για να μην κατακτήσει τα Βαλκάνια[…] Η πατρίδα οδηγείται σε εθνοαλλοίωση […] ξεκάθαρος ρατσισμός κατά των Ελλήνων που η κυβέρνηση επιλέγει να δίνει επιδόματα σε λαθρομετανάστες» (9/10/’17).
«Το βιβλίο των θρησκευτικών παρουσιάζει το Χριστό και την Παναγία σαν Ινδιάνους Απάτσι […] και έχει τα σύμβολα του Δαυίδ[…] λες και θέλουμε να εκπαιδεύσουμε νέους σιωνιστές […] βάλλεται βέβαια και η οικογένεια με το σύμφωνο συμβίωσης και ο Μητσοτάκης το ψήφισε με χέρια και με πόδια[…] δε γίνεται τη μια να είναι με τους φορείς των τρανσέξουαλ και την άλλη με τους φορείς της εκκλησίας […] Η ΧΑ στο πλευρό της εκκλησίας θα δώσει τον μεγάλο αγώνα και θα νικήσει» (9/10/’17).
«Κάθε χρόνο σπαταλώνται 1,2 δις για τη λαθρομετανάστευση…αυτός είναι ο στόχος. Γκετοποίηση, άλωση και επικράτηση της λαθρομετανάστευσης μέσα στην Ελλάδα. Ενας ιδιότυπος ρατσισμός» (12/12/’17).
«Σήμερα αν μεταναστεύσουν επαρκείς δυνάμεις στην Κύπρο μπορούμε να φτάσουμε μέχρι την Άγκυρα και πιο βαθιά […] Αυτή είναι η στρατηγική της ΧΑ […] έχουμε τα πιο εξελιγμένα υποβρύχια στον κόσμο και η άθλια αυτή κυβέρνηση δεν έχει φροντίσει να έχουν τορπίλες για να καταστρέψουν τον εχθρό […] Μπορούμε από τα νησιά μας να βομβαρδίσουμε τη Σμύρνη […] με το δόγμα της ισχύος μπορεί η Ελλάδα να απαντήσει στις προκλήσεις της Τουρκίας[…] αυτή είναι η απάντηση, αυτή είναι η λύση» (28/2/’18).

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει πολλά εθνομηδενιστικά νομοσχέδια, άντρας να παντρεύεται άντρα, να πεθαίνουν ελεύθερα και να καίγονται τα μυαλά, άντρας να αλλάζει και να γίνεται γυναίκα στα 15 με μια υπογραφή, να δίνονται λεφτά στους λαθρομετανάστες, ψήφισε τον αντιρατσιστικό και τώρα να υιοθετούν και παιδιά […] υπάρχει ρατσισμός. Ο ρατσισμός που υπάρχει εις βάρος των φυσιολογικών»(8/5/’18).

Στο σημείο αυτό το Δικαστήριο διέκοψε για την 26.10.2018 στην αίθουσα γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ