Ημέρα 209: Η απόφαση πάρθηκε άνωθεν

209η Συνεδρίαση, Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 15.12.2017

Ι. Πρόσβαση στο δικαστήριο

Εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης της δίκης, με επίδειξη και παρακράτηση της αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων του κοινού στην αίθουσα του ακροατηρίου. Υπήρχε αυξημένη παρουσία δημοσιογράφων και κοινού π.ου γέμισαν την αίθουσα

II. Παρουσία των κατηγορουμένων

Δεν υπήρχε κανένας αυτοπροσώπως παρών κατηγορούμενος.

III. Κατάθεση του μάρτυρα Δημήτρη Κουσουρή

Α. Εξέταση από την Έδρα

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είναι ιστορικός, καθηγητής του πανεπιστημίου της Βιέννης και αναφορικά με τη ΧΑ είχε υπάρχει θύμα της πριν 19,5 χρόνια μπροστά στα δικαστήρια Ευελπίδων όταν δέχτηκε επίθεση ο ίδιος μαζί με άλλους δύο φίλους του από τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο και άλλα 8-10 άτομα. Η υπόθεση έχει κριθεί αμετάκλητα ως απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του με πρωτόδικη ποινή στον Ανδρουτσόπουλο 21 χρόνια κάθειρξη. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ο ίδιος υπήρξε στόχος της ομάδας που του επιτέθηκε ως μέλος της ΕΦΕΕ καθώς τότε ελάμβανε μέρος σε κινητοποιΉσεις εναντίον του νόμου Αρσένη και η επίθεση έλαβε χώρα στο τέλος των κινητοποιήσεων όταν είχαν συγκεντρωθεί για να διμαρτυρηθούν για τη σύλληψη εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο Ανδρουτσόπουλος ήταν επικεφαλής της ομάδας των ταγμάτων εφόδου και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ.

Οι συνδαιτυμόνες του μάρτυρα δέχτηκαν επίσης επίθεση είχαν όμως ορατότητα της ομάδας που ήρθε καταπάνω τους περιγράφοντάς τους με χαρακτηριστικά ισχυρής σωματικής δομής, κοντοκουρεμένους και οπλισμένους με ρόπαλα που ήρθαν με ταχύ βήμα ενώ ο ίδιος ο μάρτυρας είδε κάποιον να δείχνει και να λέει «αυτόν εκεί» και η επίθεση κράτησε 1-2′. Σύμφωνα με τον μάρτυρα η ομάδα των χρυσαυγιτών δε βρέθηκε τυχαία εκεί καθώς υπήρχε την ίδια μέρα παράλληλα μια κινητοποίηση για δίκη κάποιων μελών της ΧΑ.

Ο μάρτυρας επίσης ανέφερε ως άλλο περιστατικό δράσης της ΧΑ πέρα από αυτά που εκδικάζονται στην παρούσα δίκη, την επίθεση στον Πάρη Χρυσό στα πέριξ του Πολυτεχνείου, περίπου το 2004, ενώ σε ό,τι αφορά υποθέσεις όπως της δολοφονίας του Φύσσα και της επίθεσης στο ΠΑΜΕ, επειδή ο ίδιος είναι Πειραιώτης, δήλωσε ότι έχει κόσμο από κει που του μετέφερε πληροφορίες για τα περιστατικά, πέρα από την πληροφόρηση που είχε από τα μέσα. Ο μάρτυρας επίσης κατέθεσε ότι τις μέρες που ακολούθησαν της σε βάρος του επίθεσης, η οικογένειά του δέχτηκε απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Ερωτηθείς ο μάρτυρας διαπιστώνει ότι υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ της σε βάρος του επίθεσης και των περιστατικών όπως της δολοφονίας Φύσσα και της επίθεσης στο ΠΑΜΕ, όπως είναι η συγκρότηση τάγματος εφόδου που στοχοποιεί ιδεολογικό αντίπαλο ή μετανάστη ή συνδικαλιστή ή μουσικό και η επίθεση είναι η απομόνωση του στόχου ώστε να υπάχει δυνατότητα πλήξης του. Σε όλες τις περιπτώσεις κατά τον μάρτυρα έχουμε λίγο πολύ αντίστοιχο σενάριο: επιλογή στόχoυ με κοινα ιδεολογικοπoλιτικά κριτήρια και σε τόπο και χρόνο που διευκολύνει την πλήξη του στόχου. Kαι στους αλιεργάτες και στο ΠΑΜΕ κ στον Φύσσα έχουμε αντίστοιχη συγκρότηση.
Ο μάρτυρας επίσης δήλωσε ότι ο τρόπος λειτουργίας της πρακτικής αυτής φαίνεται να έχει εξελιχθεί και να γίνεται πιο αποτελεσματικός με την πάροδο του χρόνου, καθώς ο ίδιος δέχτηκε επίθεση με ρόπαλα, ενώ ο Φύσσας δέχτηκε δυο μαχαιριές. Περαιτέρω ο μάρτυρας κατέθεσε ότι υπήρξε στοχοποίησή του καθώς λόγω των κινητοποιήσεων του 1998 σχετικά με τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ και το νόμο Αρσένη, ο ίδιος και μαζί με άλλους έδιναν συνεντεύξεις, μιλούσαν και συμμετείχαν στις διαδηλώσεις που λάμβαναν χώρα τότε, ενώ τη μέρα της επίθεσης η ομάδα δεν ήρθε αυθόρμητα σε αυτούς παρά τους επέδειξε και ο Ανδρουτσόπουλος είπε «χτυπήστε τους».

Σε σχέση δε με τον Ανδρουτσόπουλο και τη σύνδεσή του με τη ΧΑ, ο μάρτυρας επικαλέστηκε αφενός δημοσιεύματα της ΧΑ που έλεγαν ότι είναι μέλος της καθώς και δημοσιεύματα στα ΜΜΕ που δημοσίευαν συνομιλία του στην οποία παραδέχεται ότι είχε λάβει εντολή από τον Μιχαλολιάκο παρόντων άλλων μελών που είναι νυν μέλη της ΧΑ, όπως ο Παναγιώταρος. Επίσης ανέφερε ο μάρτυρας ότι μέχρι και την αποχώρηση του Ανδρουτσόπουλου, υπήρχαν δημοσιεύματα της ΧΑ που έλεγαν ότι η καταδίκη του είναι καταδίκη της οργάνωσης και ότι ο ίδιος παρέμενε μέλος του πολιτικού συμβουλίου. Επιπροσθέτως, στη δίκη του Ανδρουτσόπουλου υπήρξαν μέλη της ΧΑ που του συμπαραστάθηκαν με χαρακτηριστικά στρατιωτικής δομής, όπως το ότι σηκώθηκαν όρθιοι όταν μπήκε στην αίθουσα και «βάρεσαν προσοχή».

Ο μάρτυρας επίσης κατέθεσε ότι όπως η σε βάρος του επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και ο ίδιος ήταν στοχοποιημένος ως αναγνωρίσιμος και πρωταίτιος των κινητοποιήσεων, έτσι αντίστοιχα στην επίθεση του ΠΑΜΕ υπήρχαν βουλευτές το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς που εμφανίζονταν στα ΜΜΕ και έλεγαν ότι θα καθαρίσουν τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη από το ΠΑΜΕ. Και στη δική του επίθεση και στις επιθέσεις που ακολούθησαν από τη ΧΑ, η απόφαση πάρθηκε άνωθεν και σε όλες τις περιπτώσεις στέλνεται το μήνυμα της διασποράς του πανικού και της τρομοκράτησης στις ομάδες που οι στόχοι εκπροσωπούν και αποτελούν αντιπάλους της ΧΑ.

Β. Εξέταση από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής

Ο μάρτυρας εξετάστηκε σε ερωτήσεις των συνηγόρων Καμπαγιάννη, Σκαρμέα, Παπαδάκη, Παπαδοπούλου, Τζέλλη, Θεοδωρόπουλου και Βρεττού.

Κατέθεσε ότι η επίθεση σε βάρος του με κανένα τρόπο δε μπορεί να χαρακηριστεί ως «συμπλοκή» όπως είχε αναφέρει ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης και ότι ήταν μια εν ψυχρώ, προσχεδιασμένη επίθεση κατόπιν στοχοποίησής του ως επικεφαλής μιας ομάδας και κατ αντιστοιχία χτυπήθηκε ο Πουλικόγιαννης ως αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και ο Φύσσας ως ο πιο αναγνωρίσιμος της χιπ χοπ σκηνής με αντιφασιστική δράση, με σκοπό να περάσει η ΧΑ το ανάλογο μήνυμα. Η ιδεολογία της ΧΑ κατά τον μάρτυρα συγκεκριμενοποιείται σε συγκεκριμένες πράξεις. Προς επίρρωση, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η ΧΑ είναι μια ναζιστική, εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση που με βάση την ιδεολογία της αναγωρίζει ως εχθρούς τους αριστερούς, κομμουνιστές και επίσης τους μετανάστες και τις μειονότητες.Πέρα απο την αναγνώριση, και ιστορικά η δράση και ανάπτυξη των ναζιστικών οργανώσεων συνδέεται άμεσα με την άσκηση βίας έναντι των πολιτικών της αντιπάλων. Η ισχυροποίηση της οργάνωσης συμπίπτει με την όξυνση έντασης και οργάνωσης απέναντι στους πολιτικούς της αντιπάλους.

Ερωτηθείς ο μάρτυρας ανέφερε ότι ουδέποτε είχε ο ίδιος ή τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης διαφορές προσωπικές με τους δράστες της επίθεσης και ότι είχε στοχοποιηθεί η ιδιότητά τους.

Ο μάρτυρας επίσης κατέθεσε ότι η κλούβα επίσης της Αστυνομίας που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Σε ό,τι αφορά τη μετέπειτα αποκήρυξη του Ανδρουτσόπουλου από τους κόλπους της ΧΑ, ο μάρτυρας ανέφερε ότι αυτή είναι μια πάγια τακτική της οργάνωσης, όταν ένα μέρος της καταδικάζεται για εγκληματικές ενέργειες να αποποιείται τη δράση του για να προστατευτεί η δομή της οργάνωσης.

Αναφορικά με τη δράση της Αστυνομίας, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είναι γνωστό ότι η ΧΑ διατηρεί δεσμούς με κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ και το γεγονός ότι δρουν οι χρυσαυγίτες με βεβαιότητα ασυλίας αποδεικνύεται στη δολοφονία Φύσσα, ενώ επίσης για τη φυγοδικία του Ανδρουτσόπουλου υπήρχε μια έκθεση δημοσιευμένη στα “Νέα” που ανέφερε ότι η Αστυνομία δε μπορούσε να εντοπίσει τον φυγόδικο λόγω ρηγμάτων στο εσωτερικό της.

Περαιτέρω δήλωσε ότι οι “χρυσοί αετοί” ήταν μια πρώην εκδοχή των ομάδων κρούσης που οργάνωνε ο Ανδρουτσόπουλος τη δεκαετία του ’90. Η δράση αυτού του τύπου ταγμάτων εφόδου ως δύναμη κρούσης είναι σύμφωνη με το εγχειρίδιο του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας που αναπτύχθηκαν και εξέλιξαν τη δράση τους το 31 και αργότερα υπήρξε και η άνοδος του ναζιστικού κόμματος. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο Ανδρουτσόπουλος ήταν «το νο.2» της οργάνωσης ενώ κατά τη διάρκεια της φυγοδικίας του, παρέστη στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Ερωτηθείς ο μάρτυρας απάντησε ότι η ΧΑ αποκαλεί με διάφορους απανθρωποιητικούς χαρακτηρισμούς τους μετανάστες όπως «κατσαρίδες» και η απανθρωποίηση αυτή αποτελεί συγκεκριμένο στάδιο ώστε να περάσουν τα μέλη στην πράξη. Για να άρουν τους όποιους ενδοιασμούς όπως και με τους Εβραίους που ονομάζονταν φιγούρες αντί για άνθρωποι. «Είναι μια διαδικασία που έχει μελετηθεί ιστορικά». Ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γ. Εξέταση από τους συνηγόρους της υπεράσπισης

Ο μάρτυρας εξετάστηκε σε ερωτήσεις των συνηγόρων Τσάγκα, Οπλαντζάκη, Βελέντζα, Παπαδέλλη, Μιχαλόλια Νίκου, Αλεξιάδη, Κοραντζόπουλου, Παγορόπουλου, Ζωγράφου και Μιχαλόλια Γιώργου.

Ο μάρτυρας ερωτηθείς κατέθεσε ότι η πολιτική του δράση χρονολογείται από τα σχολικά του κιόλας χρόνια, ότι μέλος της ΕΦΦΕ έγινε το 1996 και πιο πριν δεν είχε δεχτεί επίθεση αυτός ή κάποιο μέλος του συμβουλίου. Επίσης ανέφερε ότι στο εξωτερικό ζει από το 2001 με δύο χρόνια διάλειμμα και όταν δολοφονήθηκε ο Φύσσας βρισκόταν στην Ελλάδα. Σε σχέση με την υπόθεση Φύσσα όταν ρωτήθηκε κατέθεσε ότι γνωρίζει πως έγινε στην κεντρική λεωφόρο της Αμφιάλλης και ότι σε έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για οπλισμό βρέθηκαν ξύλα και σιδερογροθιές σε γραφεία όπως και σε οπλαποθήκες μαζί με ναζιστικά σύμβολα, ενώ δημοσιεύτηκαν τότε και φωτογραφίες μελών της οργάνωσης με όπλα.

Περαιτέρω κατέθεσε ότι η επίθεση που συνέβη ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ανακοινώθηκε από βουλευτές της ΧΑ και καλύφθηκε πολιτικά από τους βουλευτές της. Σε σχέση με το περιστατικό της σε βάρους του επίθεσης o μάρτυρας ανέφερε ότι η δίκη στην οποία δικάζονταν καθηγητές και είχαν πάει για συμπαράσταση, ήταν έκτακτη, ότι χρειάστηκαν λίγα μόνο δευτερόλεπτα για να ρθουν στο μέρος του αυτοί που του επιτέθηκαν και ότι επρόκειτο για περίπου 10 άτομα.

Αναφορικά με τους ιδεολογικούς στόχους της ΧΑ και αν οι καθηγητές αποτελούν αντίπαλό της, ο μάρτυρας απάντησε ότι η οργανωμένη συνδικαλιστική στάση εργαζομένων γενικότερα αποτελεί διακηρυγμένο στόχο της ΧΑ και των ναζιστικών κομμάτων γενικά καθώς στοχοποιεί καταρχήν και την οργανωμένη συνδικαλιστική δράση αλλά και τους ιδεολογικούς αντιπάλους που έχουν μια αντίληψη για το πώς αναπτύσσεται αυτή η δράση. Πρόσθεσε πως το επίσημο όνομα του εθνικοσοσιαλιστού κόμματος της Γερμανίας ήταν «εθνικό σοσιαλιστικό και εργατικό κόμμα» και συνέχισε λέγοντας «Ο λόγος και η διαφορά είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά, τα περιείχε για για να έχει μια τέτοια αναφορά και να διαλύσει τα οργανωμένα σωματεία της Γερμανίας που ελέγχονταν τότε απο τα κομμουνιστικά κόμματα. Ο ναζισμός δεν έχει αφαιρέσει κάθε αναφορά στην εργατική ιδιότητα. Ο στόχος ειναι η οργανωμένη συνδικαλιστική δράση, επομένως για παράδειγμα η απόπειρα στη ζώνη ηταν να στηθεί ένα άλλο σωματείο στο χώρο που περνούσε απαρέγκλιτα από τη διάλυση του παρόντος σωματείου.» Επίσης ο μάρτυρας ερωτηθείς ανέφερε ότι ο εμπρηστικός λόγος είναι λόγος προς επίθεσης από τη στιγμή που πυροδοτεί τάγματα εφόδου.

IV. Εξέταση του μάρτυρα Πέτρου Κωνσταντίνου.

Α. Εξέταση από την Έδρα

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το 2010 και το 2014 και είναι μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών. Σχετικά με την επίθεση στους Αιγύπτιους, ο μάρτυρας ανέφερε ότι η γνώση του προέρχεται από έναν από τους Αιγυπτίους, τον Αχμέτ Μαχμούτ που γνώριζε τους ανθρώπους που δέχτηκαν την επίθεση, τους έδωσε την εικόνα και έδωσε και συνέντευξη τύπου ως μέλος της αιγυπτιακής κοινότητας στην οποία ανέφερε ότι επρόκειτο για επίθεση στο σπίτι που κοιμόντουσαν άνθρωποι και ήταν από μέλη της ΧΑ που ήρθαν πάρα πολλοί με μηχανές και χωρίς να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους.

Ανέφερε επίσης περιστατικό του Γενάρη του 2011 όπου σε εκδήλωση στην πλατεία Αμερικής που οργάνωνε η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη, είχε περικυκλωθεί ο χώρος και είχε αποκλειστεί από φασίστες όπου επίσης η Σκορδέλη και άλλα μέλη δεν επέτρεπαν την έξοδο από τον χώρο, κρατώντας ντουντούκα και φωνάζοντας «έξω οι Αριστεροί δεν έχετε θέση στην περιοχή». Τα άτομα που χτυπήθηκαν ήταν μετανάστες αλλά δε δόθηκε συνέχεια γιατί από την εμπειρία που είχαν, έκαναν αρκετές καταγγελίες και τα θύματα σε τέτοιες περιπτώσεις συλλαμβάνονταν όταν έκαναν μήνυση και έτσι το απέφευγαν. Επίσης ειδικά για το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα υπήρχαν αντιδράσεις ακόμα και κατά δικηγόρων όπως της Κουνιάκη και της Κούρτοβικ και ο μάρτυρας ανέφερε πως έγινε ολόκληρη προσπάθεια απο τον ΔΣΑ να φύγει σε μία περίπτωση με ασφάλεια από το χώρο.

Κατά τον μάρτυρα γίνονταν καταγγελίες από αλλοδαπούς στο ΣΕΜ και ο ρόλος του ΣΕΜ ήταν να ακούσει και να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο κάποια ζητήματα. Αυτά ήταν και για το πογκρόμ «το μεγάλο», όπως το χαρακτήρισε, στην Αθήνα. Ο μάρτυρας επίσης ανέφερε ότι σήμερα τα ποσοστά επιθέσεων κατά αλλοδαπών σε σχέση με το 2012 έχουν πέσει κατακόρυφα μετά τη δολοφονία του Φύσσα, πολλές όμως από τις επιθέσεις δεν έχουν φτάσει να καταγραφούν.

Σε σχέση με τη συμπεριφορά της Αστυνομίας, ο μάρτυρας δήλωσε ότι υπήρχε κατ’ αρχάς τρομακτική δυσκολία από το θύμα να φτάσει στο σημείο της μήνυσης. Είχε φτάσει σε σημείο να λένε στα θύματα «φύγετε». Υπηρχαν και άλλα τμήματα με δυσκολία επίσης, όπως της Ακροπόλεως και της Ομόνοιας. Το κίνητρο της επίθεσης για τους Αιγυπτίους ήταν κατά τον μάρτυρα ότι η ΧΑ ήθελε να κάνει κουμάντο στο Πέραμα και το να διώξουν τους μετανάστες και ανέφερε πως ήταν και στην τοποθετήσή τους στο δημοτικό συμβούλιο που έλεγαν «δεν υπάρχουν μετανάστες, είναι όλοι λαθρομετανάστες» και θεωρούσαν ότι θα πρέπει να τους διώξουμε. Αναφορικά με τα κοινά στοιχεία των επιθέσεων, ο μάρτυρας ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα βίαιες, περικύκλωναν το θύμα και το χτυπούσαν με ό,τι είχαν: ρόπαλα, κλωτσιές, μαχαίρι. «Ήταν γρήγορες επιθέσεις» ανέφερε «και κάποιος ήταν και κάποιος που έλεγε: φεύγουμε/τελειώσαμε/μαζευτείτε».

Στην αρχική φάση του 2010-11 δεν τους έβλεπαν με στολή, μέσα του 2011 όμως τους έβλεπαν με στολή που λειτουργούσε τρομοκρατικά. Ο μάρτυρας πρόσθεσε ότι στο δημοτικό συμβούλιο είχε έρθει ο Μιχαλολιάκος με σωματοφύλακες που είχαν όπλα, 17 Γενάρη του 2011 και μέσα στην ίδια συνεδρίαση υπήρχε το θέμα συζήτησης για ό,τι έγινε στον Αγιο Παντελεήμονα. Ο Μιχαλολιάκος σηκώθηκε και είπε «εμείς αποχωρούμε”, έκανε στον μάρτυρα προσωπική επίθεση λέγοντας «να χαίρεστε τους Πακιστανούς που τους κάνετε Έλληνες πολίτες» και όταν ο μάρτυρας του είπε ότι ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι χώρος για φασιστική προπαγάνδα, τον έβρισε λέγοντάς τον «καραγκιόζη» και έκανε ναζιστικό χαιρετισμό 3 φορές δηλώνοντας ότι αυτά που κάνανε στον Αγιο Παντελεήμονα θα τα ξανακάνουν.

Β. Εξέταση από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής

Ο μάρτυρας εξετάστηκε σε ερωτήσεις των συνηγόρων Καμπαγιάννη και Παπαδάκη καθώς υπήρξε ένταση και διεκόπη η συνεδρίαση.

Ο μάρτυρας κατέθεσε ερωτηθείς σχετικά με την οργανωτική σχέση της Σκορδέλη με τη ΧΑ ότι η Σκορδέλη λειτουργούσε με τη ΧΑ και τότε η ΧΑ έκανε καμπάνιες κατά των τζαμιών προσπαθώντας να κλείσει τα μαγαζιά των μεταναστών. Και, συμφωνα με τον μάρτυρα, τότε η Σκορδέλη έκανε την τοποθέτηση πως «άμα μια οικογένεια βρεθεί μπροστά σε κατσαρίδες δεν τρέχει, αλλά κάνει αποντόμωση» εννοώντας λίγο ως πολύ ότι πρέπει να εξοντωθούν οι άνθρωποι. Πρακτικά αυτό συνέβη με την επίθεση κατά των Αφγανών για την οποία και καταδικάστηκε. Ο ίδιος δήλωσε ότι δραστηριοποιείται πολιτικά από το ’80 και ο λόγος που δημιουργήθηκε η ΚΕΕΡΦΑ το 2009 ήταν οι αυξημένες οργανωμένες ρατσιστικές επιθέσεις εκείνο το διάστημα. Το κίνητρο για αυτές κατά τον μάρτυρα, είναι ότι η ιδια η ΧΑ είναι μια ναζιστική οργάνωση διαχρονικά και στην έννοια «πολιτική δράση» έχει αυτές τις ομάδες κρούσης και τη στοχοποίηση.

Στο σημείο αυτό το Δικαστήριο διέκοψε για τις 19.12.2017 στην αίθουσα Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, οπότε και θα συνεχιστεί η διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ