ΗΜΕΡΑ 107: Συνέχιση εξέτασης του μάρτυρα και πολιτικώς ενάγοντα Μιχαήλ Βαξεβάνη

107η Συνεδρίαση, Αίθουσα Τελετών Εφετείου Αθηνών, 1.12.2016

Ι. Πρόσβαση στο δικαστήριο

Εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης τη δίκης, με επίδειξη και παρακράτηση της αστυνομικής ταυτότητας μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων του κοινού στην αίθουσα του ακροατηρίου. Υπήρχε παρουσία δημοσιογράφων αλλά ελάχιστη παρουσία κοινού.

ΙΙ. Παρουσία και εκπροσώπηση των κατηγορουμένων

Αυτοπροσώπως παρόν στη διαδικασία ήταν ο κατηγορούμενος Ιωάννης Καστρινός ενώ οι περισσότεροι εκ των υπολοίπων εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.

III. Συνέχιση εξέτασης του μάρτυρα και πολιτικώς ενάγοντα Μιχαήλ Βαξεβάνη.

Α. Εξέταση του μάρτυρα από τους συνηγόρους υπεράσπισης

Τον λόγο πήρε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου Αναδιώτη. Σε σχετικές ερωτήσεις του συνηγόρου Κοντοβαζενίτη, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν διαπίστωσε με βεβαιότητα παρουσία ανηλίκων στην επίθεση. Στη συνέχεια είπε επ’ αυτού πως δεν αποκλείεται κάποιοι από τους επιτιθέμενους να ήταν ανήλικοι άνω των δεκαέξι ετών. Ο μάρτυρας επίσης είπε πως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στην  υποθετική ερώτηση του συνηγόρου αν μπορεί ποτέ ανήλικοι να συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση με οργανωμένη δράση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνήγορος Τσάγκας. Απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου, ο μάρτυρας είπε ότι οι επιτιθέμενοι τους ζήτησαν να φύγουν κι ο Πουλικόγιαννης αποκρίθηκε πως δεν κάνουν κάτι παράνομο . Ο μάρτυρας μιλώντας για τον Πουλικόγιαννη είπε πως απάντησε έτσι για να μην δημιουργήσει διαμάχη. Οι δράστες αμέσως τους επιτέθηκαν χωρίς να τους αφήνουν κανένα περιθώριο οπισθοχώρησης ή δίοδο διαφυγής. Επίσης είπε  πως δεν άκουσε κάτι άλλο σε αυτή την πρώτη στιχομυθία πέρα από αυτά που έχει ήδη πει. Εν συνεχεία ο Πουλικόγιαννης κατέρρευσε από τα χτυπήματα, δίνοντας την εντύπωση του νεκρού. Όταν έπεσε ο Πουλικόγιαννης σε ελάχιστο χρόνο σταμάτησαν να τους χτυπάνε και έφυγαν. Στη συνέχεια είπε πως όταν κατέρρευσε ο Πουλικόγιαννης από τα χτυπήματα, έπεσε ο ίδιος ο μάρτυρας πάνω του ενστικτωδώς για να τον προστατέψει ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσαν στην πλάτη. Συνέχισε λέγοντας πως όταν δέχθηκε το σπρώξιμο από τον Αντωνακόπουλο αντιλήφθηκε ότι πίσω από τον Αντωνακόπουλο υπήρχε άλλος που ερχόταν, εκείνη τη στιγμή δέχτηκε το χτύπημα στο φρύδι. Όλα αυτά συνέβησαν σε ταχύτατο χρόνο κρατώντας τον Πουλικόγιαννη στην αγκαλιά και σέρνοντάς τον σε λιπόθυμη κατάσταση. Οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο σκοπό και προφανώς το σχέδιο ήταν να σπάσουν φεύγοντας και τα οχήματα . Όλα συνέβησαν αστραπιαία όπως είπε. Σε επόμενες ερωτήσεις ο μάρτυρας είπε ότι την επόμενη ημέρα της επίθεσης, η ζώνη ήταν κατακλεισμένη από συναδέλφους οι οποίοι δεν ήταν μόνο μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και πως στη διαδήλωση που έγινε για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν συμμετείχαν μόνο μέλη του ΚΚΕ. Συνέχισε λέγοντας πως τις πρώτες μέρες φοβόταν και ο απλός κόσμος στο Πέραμα και όχι μόνο οι συνάδελφοι. Σε σχετικές ερωτήσεις για το συνδικάτο και τις εργασιακές συνθήκες, είπε πως η πρώτη και η μεγαλύτερη κατάκτηση του συνδικάτου ήταν οι υπερωρίες και το 7ωρο το οποίο είναι κατοχυρωμένο, αναγνωρισμένο και υπογεγραμμένο στη σύμβαση και πως δεν γνωρίζει να έχει καταργηθεί αυτή η κατάκτηση. Επίσης είπε πως ήταν παρόν στη συνάντηση με τον υπουργό και πως δεν γνωρίζει ποιος ήταν  ο συντάκτης του Δελτίο τύπου που ακολούθησε. Τέλος είπε πως  κατά καιρούς είναι σε ανεργία και πως ήταν γραμμένος στο ταμείο ανεργίας για κάποια περίοδο το έτος 2012 και κάποια περίοδο το 2013. Στη συνέχεια είπε πως πιο συχνά είναι άνεργος παρά εργαζόμενος αλλά στη ζώνη πήγαινε ανεξάρτητα από την εργασία του.

Σε ερωτήσεις του συνηγόρου Οπλαντζάκη ο μάρτυρας απάντησε πως η πείνα και η ανέχεια στη ζώνη οφείλεται στις νομοθετικές διατάξεις και πως τα ναυπηγία Σκαραμαγκά είναι κλειστά από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 με απόφαση της βουλής με ισχύ για  15 χρόνια. Σε ερώτηση για τη νύχτα της επίθεσης είπε πως οι χρυσαυγίτες συσπειρώθηκαν αυτόματα και πως όπως κατέφταναν ζητούσαν ερχόμενοι τον Πουλικόγιαννη και ταυτόχρονα τους εγκλώβιζαν. Είπε επίσης ότι δεν ξέρει αν τον κάλυπτε κάποιος σύντροφος κατά την ελάχιστη αυτή διάρκεια που έσυρε τον αιμόφυρτο και λιπόθυμο Πουλικόγιαννη αλλά ξέρει ότι χτυπήθηκε στην πλάτη, στο κεφάλι ,στο χέρι .Επίσης είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει αν οι  ιδεολογίες πρέπει να διώκονται και πως οι εκλογές είναι ο νόμιμος τρόπος ανάληψης της εξουσίας. Για τους Αντωνακόπουλο και Χατζηδάκη είπε πως οι επικεφαλής της επίθεσης πρέπει να είχαν εντολή από τον Περιφερειάρχη και πως δεν πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία. Τέλος σε ερώτηση του συνηγόρου για την επιλογή της ώρας της επίθεσης είπε πως η επίθεση έγινε νύχτα γιατί είναι βολική ώρα αφού υπάρχει ησυχία στους δρόμους, δεν υπάρχουν περαστικοί και βλέμματα και ο αιφνιδιασμός είναι εφικτότερος. Η ανωνυμία  δεν ήταν ζητούμενό των δραστών αφού άλλωστε ήθελαν να εδραιώσουν τη θέση τους.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η συνήγορος Βελέντζα. Ο μάρτυρας είπε για τη στιγμή της επιθέσεως ότι ο Πουλικόγιαννης έκανε δυο τρία βήματα μπροστά ενώ οι χα ήρθαν όλοι μαζί και τους εγκλώβισαν σε  τόξο στο οποίο  κάποιοι από αυτούς ήταν μπροστά και οι άλλοι ακριβώς πίσω στη διάταξη που έχει ήδη πει. Στο νοσοκομείο όπως είπε, του σύστησαν να φοράει κολάρο αλλά οι γιατροί δεν το έγραψαν σε γνωμάτευση ούτε και του συνέστησαν να πάει για επανεξέταση. Ο ακτινολογικός έλεγχος δεν έδειξε κάποιο κάταγμα. Στον  ιατροδικαστή που επισκέφτηκε αργότερα είπε ο ίδιος που πονούσε και αφού τον εξέτασε του συνέστησε να φορέσει κολάρο αλλά ο ίδιος δεν φόρεσε ποτέ το κολάρο για δικούς του «ψυχολογικούς λόγους». Σε άλλες σχετικές ερωτήσεις της συνηγόρου είπε πως την επόμενη ημέρα της επίθεσης έγινε συγκέντρωση και πορεία στο Πέραμα η οποία πέρασε έξω από τα γραφεία της Χ.Α. Υπήρχε αστυνομική δύναμη όχι όμως σε όλη την πορεία παρά μόνο έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Για το συνδικάτο είπε πως δέχτηκε σωρεία μηνύσεων την περίοδο μετά την επίθεση και πως έγιναν συνδικαλιστικές διώξεις κατά των επικεφαλής του συνδικάτου. Έγιναν διώξεις επίσης, εναντίων του μάρτυρα ως αντιπροέδρου και πρόσθεσε πως έχει αθωωθεί για  διώξεις που έγιναν εις βάρος του για σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια η συνήγορος ρώτησε για το συνδικαλιστικό σωματείο «αυτοοργανωση», ο μάρτυρας εξήγησε πως δεν είναι σωματείο και πως  έπεσε στο κενό  καθώς δεν συστήθηκε πραγματικά ούτε προχώρησε ουδέποτε στην πραγματικότητα , έκανε δικές του εκλογές όπου ψήφισαν  αυτοί οι 28 που το απάρτιζαν.  . Τα μέλη της ζώνης είναι περίπου 8000 αλλά δεν είναι όλα ενεργά μέλη . Το 2012 κατέβηκε) στις εκλογές εκτός από το σωματείο του ΠΑΜΕ και αυτή η  παράταξη (αυτόοργάνωση) η οποία πήρε όντως ψήφους. Τέλος είπε πως ένας εργαζόμενος που δουλεύει στη ζώνη δεν είναι υποχρεωμένος να ανήκει στο συνδικάτο

Σε σχετικές ερωτήσεις Παπαδέλη ο μάρτυρας είπε πως μετά την επίθεση, συζήτησε με τον Πουλικόγιαννη για την κατάσταση της υγείας του και τα τεκταινόμενα της επίθεσης ενώ όταν ερωτήθηκε αν συζήτησε με τους λοιπούς μάρτυρες κατέθεσε ότι τους περισσότερους ούτε καν  τους γνωρίζει και πως μόνο με τον Πουλικόγιαννη έκανε σχετική κουβέντα για το Θέμα. Επίσης δήλωσε ότι είναι φίλος του ΚΚΕ και πηγαίνει σε ομιλίες και εκδηλώσεις του κόμματος. Δίπλα στον Πανταζή ήταν ο Χατζηδάκης αυτοί  απευθύνθηκαν στον Πουλικόγιαννη. Πριν από αυτό ή μετά δεν συνέβη κάτι άλλο εκτός από αυτά που ήδη κατέθεσε ο μάρτυρας. Αμέσως μετά επιτέθηκε ο Αντωνακόπουλος. Η στιχομυθία ήταν περίπου «φύγετε από εδώ» «δεν κάνουμε κάτι παράνομο» αμέσως μετά έγινε η επίθεση Αντωνακόπουλου. Έγινε  «ντου» όπως χαρακτηριστικά είπε. Έπειτα ο μάρτυρας αφού είδε το ξύλο του Αντωνακόπουλου να πέφτει δεν πρόλαβε να δει τίποτα καθώς πέφτανε σωρηδόν  τα χτυπήματα. Πάντως οι Πανταζής κ Χατζηδάκης κατά τη διάρκεια της στιχομυθίας δεν είδε να κρατάνε κάτι στα χέρια τους  ούτε να χτυπούν κάποιον.  Αφού χτύπησαν τον Πουλικόγιαννη και τους λοιπούς προσπάθησαν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση φωνάζοντας «το πέραμα εδώ» τότε τελείωσε  ο χρόνος τους όπως είπε. Όταν έφτασε ο μάρτυρας στο Θριάσιο, αρκετή ώρα αργότερα, ακόμα έραβαν τον Ζύμαρη.  Στο Νοσοκομείο ο μάρτυρας έβγαλε την μπλούζα του και οι γιατροί τον εξέτασαν. Ήταν χτυπημένος ακόμα και στον αγκώνα αλλά η μελανιά δημιουργήθηκε την επόμενη ημέρα. . Έκανε ακτινογραφία στον αυχένα και κάποιες εξετάσεις αλλά το Θριάσιο ήταν απασχολημένο από ένα τροχαίο που είχε συμβεί και δεν τους δώσανε ιδιαίτερη σημασία. Τον ψηλάφησαν στα πλευρά για να ελέγξουν πιθανά κατάγματα. Τέλος είπε πως  ο Χατζηδάκης κι ο Πανταζής ήταν φυσιογνωμικά γνωστοί του μάρτυρα αν και ούτος ή άλλως δηλώσαν  την πολιτική και κομματική τους ταυτότητα και πως ανθρωποκτόνο διάθεση είχαν όλοι σαν ένα σώμα όχι ειδικά ο Πανταζής ή ο Χατζηδάκης

Σε ερωτήσεις του συνηγόρου Τζεμπετζή αν το κόμμα θα αποκτούσε παραπάνω ψήφους σε περίπτωση που επιτύγχαναν τον ανθρωποκτόνο δόλο η πρόεδρος είπε στον συνήγορο ότι έτσι αποδέχεται τον ισχυρισμό ότι το κόμμα είχε ανθρωποκτόνο δόλο. Ο μάρτυρας δεν απάντησε σχετικά.

Σε ερωτήσεις του συνηγόρου Μιχαλόλια, ο μάρτυρας απάντησε ότι το σημείο στο οποίο δέχτηκαν επίθεση ήταν επαρκώς φωτισμένο αν και στέκονταν ανάμεσα στις δύο κολόνες της ΔΕΗ. Επίσης κατέθεσε ότι ο ίδιος και ο αμέσως προπορευόμενος, Πουλικόγιαννης ενδεχομένως και να είχαν καλύτερη οπτική επαφή από τους λοιπούς συντρόφους αν και δεν μπορεί να ξέρει που ακριβώς βρίσκονταν ούτε  αν θεωρητικά είχαν καλύτερη ή χειρότερη επαφή. Ο Μάρτυρας επίσης είπε πως μόλις τους είδε απέναντι του δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελαν αλλά τρομοκρατήθηκε αμέσως αφού κατάλαβε ποιοι ήταν. Προπορεύτηκε μαζί με τον Πουλικόγιαννη για να δουν τι ακριβώς θέλουν. Τα γεγονότα είπε ότι τα έχει «φωτογραφίσει» στο μυαλό του και πως  στη συνέχεια έδεναν μέσα του κομμάτι κομμάτι . Σε σχετική ερώτηση είπε πως η  κουβέντα που είχε με τον Πουλικόγιαννη δεν άλλαξε σε καμία περίπτωση την κατάθεσή του και πως ένοιωθε όχι μόνο για τον Πουλικόγιαννη αλλά και για τον ίδιο ότι ήταν θαύμα που έζησαν. Σε ερώτηση του συνηγόρου γιατί στην  κατάθεση του, στις 17 Σεπτεμβρίου δεν είπε ότι έζησαν από θαύμα ενώ το αναφέρει σε επόμενη κατάθεση την  1η Οκτ απάντησε ότι στην πρώτη κατάθεση έκανε λόγο για απρόκλητη βιαιότητα και πως μετά σκέφτηκε τι ήταν όλο αυτό που του συνέβη. Σε επόμενη ερώτηση είπε πως το τελευταίο πράγμα  που ακούστηκε ήταν η φράση «το πέραμα εδώ», κατόπιν εκτοξευτήκαν οι πέτρες και τα  ξύλα (καδρόνια) αφού έσπασαν τα αυτοκίνητα και οι δράστες έφυγαν μέσα σε ένα λεπτό. Κάποια από τα ξύλα που κρατούσαν οι δράστες πρέπει να ήταν 1μιση μέτρο περίπου και είχαν μεταλλικές απολήξεις. Στο σημείο αυτό ο συνήγορος επέδειξε φωτογραφίες στον μάρτυρα και τον ρώτησε τι αναγνωρίζει. Ο μάρτυρας είπε ότι  αναγνωρίζει τα ξύλα (Καδρόνια) που βρέθηκαν στο σημείο και επιβεβαίωσε το ύψος των ξύλων που κρατούσαν. Κατόπιν είπε ότι θυμάται ότι το ξύλο που τον χτύπησε γυάλιζε στο φως αλλά δεν είναι σίγουρος για αυτό που του επιδείχτηκε από τον συνήγορο και περιέγραψε πως στη  κορφή των ξύλων ήταν τοποθετημένα τα σίδερα. Στη συνέχεια αναγνώρισε το σπασμένο αμάξι του Γκούτη. Τέλος απαντώντας σχετικά, είπε ότι κρατούσε ο ίδιος την μπλούζα του Διαμαντακη για να βγει η φωτογραφία που υπάρχει στη δικογραφία και πως ο Διαμαντακης είχε 3 τρύπες από καρφί οι οποίες ήταν ορατές δια γυμνού οφθαλμού και πως αυτές οι τρύπες δεν πρέπει να έχουν δημιουργηθεί από το ξύλο που του επέδειξε νωρίτερα ο συνήγορος.

Ο συνήγορος Αλεξιάδης ζήτησε από τον μάρτυρα να περιγράψει τον τρόπο που οι δράστες τους περικύκλωσαν. Ο μάρτυρας απάντησε πως οι δράστες σχημάτισαν ημικύκλιο και πως πίσω τους ήταν μία μάντρα. Εκείνη τη νύχτα χτυπήθηκαν 8-9 άτομα από τους 20 αφισοκολλητές.  Σε ερώτηση του συνηγόρου γιατί οι 50 επιτιθέμενοι δεν τους  χτύπησαν όλους , ο μάρτυρας είπε πως δεν μπορεί να ξέρει άλλα είναι σε θέση να ξέρει ότι αυτοί που δεν χτυπήθηκαν δεν μπορούσαν  να διαφύγουν αλλά  ίσως κάποιοι μπορούσαν να προστατευτούν ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις για το βίντεο Λαγού  στο οποίο ο Λαγός έλεγε ότι έχουν δεχθεί κάποια παράπονα για τους αλιεργάτες και αναφέρθηκε στη ναυπ/κη  λέγοντας πως θα βοηθήσουν τους συναδέλφους στη Ζώνη. Επίσης σε άλλο βίντεο Λαγού και άλλων βουλευτών  και ομιλητών της ΧΑ στις 8-8 απάντησε πως δεν γνωρίζει ποιος κάλεσε το κόμμα στη Ζώνη και πως έχει συγκρατήσει από το βίντεο ότι λέχθηκε πως φταίνε οι απεργίες κι όχι τα μεροκάματα, πως θα ξανάρθουν τα βαπόρια στη ζώνη, πως οι λακέδες του Πάμε θα εξαφανιστούν από τη ζώνη και πως το απόστημα του ΚΚΕ θα σπάσει. Θυμάται επίσης το σημείο που λέει ένας εργαζόμενος  να μοιράσουν 5000 φυλλάδια και μετά να έρθουν στη φωλιά του κούκου να τους ξεριζώσουμε  Επίσης είπε πως μετά το βίντεο ήρθε το τάγμα εφόδου να τους τσακίσει και πως οι αφισοκολλητές ήταν μέλη του ΚΚΕ . Ο Πουλικογιαννης είχε διττό ρόλο Ήταν και μέλος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου και υπήρχαν και άλλοι στην επίθεση με διττό ρόλο  Το μήνυμα Λαγού προς Πατελη όπως είπε, έλεγε πως θα φάνε χοντρό πέσιμο τα κομούνια. Σε ερώτηση συνηγόρου πώς οι ΧΑ γνώριζαν για το βάψιμο και την αφισοκόλληση, ο γραμματέας επανέλαβε την προηγούμενη κατάθεση του μάρτυρα στην οποία είχε πει ότι «δεν το ήξεραν, το έμαθαν μετά». Επίσης είπε πως γνωρίζει τον Α. Χίλιο ο οποίος είναι εργολάβος και εργοδότης στην ναυ/κη ζώνη .

Ο συνήγορος Ευαγγελάτος για τον κατηγορούμενο Λιακόπουλο ρώτησε αν συσχέτισε ο μάρτυρας την υπόθεση Λουκμάν με την ΧΑ και από πού γνωρίζει για την επίθεση εις βάρος του Λουκμάν. Ο μάρτυρας απάντησε ότι είχε ξεσπάσει ντόρος και πως έμαθε για την δολοφονία του, από ότι θυμάται όταν ξεκίνησε η δίκη χωρίς να βέβαιος. Πάντως είχε διαβάσει όπως είπε, σχετικά δημοσιεύματα που συνέδεαν την ΧΑ με την εν λόγω δολοφονία.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του συνηγόρου Σταυριανάκη ο μάρτυρας κατέθεσε ότι έχουν γίνει πολλές ενέργειες για να βρεθούν δουλειές στα ναυπηγεία και πως τα καράβια έφυγαν εξαιτίας της έλλειψης υποδομών . Είπε πως δεν υπήρχαν τα εργαλεία για να δουλέψουν οι εργαζόμενοι και πως δεν είναι απλό ένα βαπόρι να έρθει στη ζώνη.  Επίσης είπε πως οι απεργίες είναι αποφάσεις γενικών συνελεύσεων άλλα πως  δεν ευθύνονται  οι απεργίες  που δεν υπάρχουν δουλειές και βαπόρια στη ζώνη. Επίσης είπε πως την νύχτα εκείνη είχαν μαζί τους τις αφίσες, τις κόλλες, τον κουβά αλλά δεν κρατούσαν κάποιο κοντάρι. Στη συνέχεια κατέθεσε ότι  δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη του επεισόδιο με εμπλοκή του ΚΚΕ  κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης αλλά ακόμα και αν έχουν γίνει επεισόδια σίγουρα το ΚΚΕ δεν έχει κάνει επιθέσεις . Ο συνήγορος ρώτησε αν στην αποστροφή των ΧΑ να φύγουν από εκεί που αφισοκολλούσαν, απάντησαν ότι διατίθενται να φύγουν . Ο μάρτυρας είπε ότι το σφίξιμο ήταν ταυτόχρονο, δεν θα μπορούσαν να φύγουν και αυτό που τους απάντησε ο Πουλικόγιαννης ήταν ότι δεν κάνουν κάτι παράνομο. Ο συνήγορος ρώτησε  αν ειπώθηκε κάποια φράση όπως «εντάξει θα φύγουμε κάντε μας χώρο και θα φύγουμε». Ο μάρτυρας επανέλαβε ότι δεν προκάλεσαν κι ότι όλα έγιναν ταυτόχρονα χωρίς να τους δίνεται άλλο περιθώριο.Σε  επόμενη ερώτηση απάντησε πως στο σημείο πήγαν με 2 -3 αυτοκίνητα  και 4-5 μηχανάκια και πως μετά την επίθεση ήρθε μια συντρόφισσα, τον πήρε και πήγαν στο νοσοκομείο και πως όταν κατέθεσε ότι σε αντίθεση με τους άλλους εκείνος πήγε στο νοσοκομείο με ίδια μέσα, εννοούσε ότι δεν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τέλος μετά από σχετική ερώτηση , απάντησε ότι δεν κυκλοφορούσε παλιότερα ούτε ο ίδιος ούτε ο Πουλικόγιαννης με συνοδεία αστυνομικών ή άλλων σωματοφυλάκων και πως αν και χωρίς σωματοφύλακες όντως ουδέποτε δέχτηκε  επίθεση .

Μετά από έκλυση των συνηγόρων λόγω κρύου καθώς δεν λειτουργούσε το κλιματιστικό αν και ο επόμενος μάρτυρας ήταν παρόν, η διαδικασία διακόπηκε για την Τρίτη, 6η Νοεμβρίου 2016 ώρα 09:00 στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ