Απάντηση στον Θ. Τζήμερο από την οικογένεια Φύσσα

Συντάκτης: Αντωνία Ξυνού

Σκληρή είναι η απάντηση της οικογένειας Φύσσα για τα όσα ανήρτησε στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος.
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα μιλούν για μία προσπάθεια να εξισωθεί ανεπιτυχώς ο θύτης με το θύμα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι “η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια”.
Ολόκληρη η δήλωση των δικηγόρων έχει ως εξής:
“Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου”.

*οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα

O Θάνος Τζήμερος είχε επιτεθεί τόσο στη Μάγδα Φύσσα, όσο και τον εκλιπόντα Παύλο, κάνοντας λόγο για “φασισταριό” που επιχειρείται να “μεταμορφωθεί σε περιστέρι της ειρήνης”. Το προσβλητικό σχόλιο του πολιτευτή, ήρθε μετά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρα του Φύσσα κατά την τελευταία συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Σε άλλη ανάρτησή του, αφού παρέθεσε στίχους που όπως υποστηρίζει ανήκουν στον Παύλο Φύσσα, καταλήγει: “Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος και απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του.

Πηγή: news247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ