ΗΜΕΡΑ 51: ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

51η Συνεδρίαση, Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, Αθήνα, 25.02.2016

Ι. Πρόσβαση στο δικαστήριο

Εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης παρακολούθησης τη δίκης από το κοινό, με επίδειξη και παρακράτηση της αστυνομικής ταυτότητας. Κατά τη σημερινή δικάσιμο λόγω της προεξαγγελθείσης συνέχισης της αποχής των δικηγόρων δεν προσήλθε καθόλου κοινό.

ΙΙ. Εξέλιξη της διαδικασίας

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, παρόντες ήταν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής Τζέλης, Παπαδοπούλου, Τομπατζόγλου και Αντανασιωτης και από την υπεράσπιση οι Ρουσσόπουλος, Μιχαλόλιας Γεώργιος, Πανταζή, Τσάγκας και Φιλοξενίδης

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης παρατηρήθηκε ένταση μεταξύ των δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής και της Χρυσής Αυγής. Οι δικηγόροι της υπεράσπισης, ενημέρωσαν την έδρα για το τι συζητήθηκε χθες το απόγευμα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΣΑ που εξέταζε το αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα να εξαιρεθούν από την αποχή.  Δήλωσαν ότι το αίτημα έχει απορριφθεί. Στο σημείο αυτό επενέβησαν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής και δήλωσαν ότι το μαίτημα  δεν απορρίφθηκε αλλά παραπέμφθηκε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειών του ΔΣΑ και τότε οι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν λεκτικά στους δικηγόρους της Π.Α. λέγοντάς: “Ασκείτε τρομοκρατία στο ΔΣΑ προκειμένου να πάρετε άδεια.”

Κατόπιν αυτών η έδρα διέκοψε για την Τετάρτη 2.03.2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ