ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΣΤΟΝ 984: ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Πηγή: Αθήνα 9.84

Εφιαλτικά χαρακτήρισε η Μάγδα Φύσσα τα δύο χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή «Ντάμες Σπαθί».

Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα ήταν παρούσα και στις 146 συνεδριάσεις που έχουν γίνει ως τώρα.
«Το θεωρώ χρέος μου. Πρέπει να είμαι εκεί για το αυτονόητο, για να αποδειχθεί στο τέλος ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, και ότι δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Όλα μεταξύ τους συνδέονται, η δολοφονία του Παύλου ήταν η κορωνίδα», σημείωσε.

Η κ. Φύσσα τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί προσωπικά μέσα στις αίθουσες του δικαστηρίου «από τους φασίστες απέναντι, τα σκουπίδια αυτής της κοινωνίας», όπως είπε χαρακτηριστικά, που δυστυχώς είναι και κόμμα στη Βουλή.

«Θεωρούσαν ότι θα μείνουμε στο σπίτι να κλαίμε τη μοίρα μας. Ναι, την κλαίμε τη μοίρα μας, αλλά μέσα εκεί. Είναι υποχρέωσή μας για τον Παύλο και την κοινωνία», υπογράμμισε συγκλονίζοντας, ενώ κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας, λέγοντας: «Είναι ολοφάνερο ότι τους προστατεύει. Είναι αποδεδειγμένο πια ότι η αστυνομία είναι μαζί τους από το ίδιο βράδυ που έγινε η δολοφονία».

Δείτε το βίντεο – σχόλιο της οικογένειας Φύσσα

Βίντεο για την εκδήλωση που διοργανώνουν η οικογένεια και οι φίλοι του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και άλλα θύματα, με τίτλο «Δύο χρόνια δικάζοντας του Νεοναζί της Χρυσής Αυγής», αναρτήθηκε σήμερα στο you tube. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2017 στο Gagarin και θα περιλαμβάνει ενημέρωση.

Μεγάλο αγώνα έδωσε η πολιτική αγωγή στην δίκη της Χρυσής Αυγής για να πεισθεί αρχικά το δικαστήριο να αποδεχθεί τα κατηγορητήρια, ιδίως εφόσον φαινόταν ότι η ΕΛΑΣ ήταν με το μέρος των κατηγορουμένων τόνισε η συνήγορος της κ. Φύσσα Ελευθερία Τομπατζόγλου, προσθέτοντας ότι με τις μαρτυρίες, αλλά και τις ανακόλουθες αναφορές των αστυνομικών πείστηκαν τελικά για την ευστάθεια των κατηγοριών.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή, ο δικηγόρος στην υπόθεση των Αιγυπτίων αλιεργατών Θανάσης Καμπαγιάννης τόνισε ότι μέχρι στιγμής η επιβεβαίωση του κατηγορητηρίου είναι πανηγυρική, εκθειάζοντας το έργο του δικαστηρίου. Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει ότι η δίκη θα τελειώσει εντός του 2018, καθώς στο επόμενο τρίμηνο θα τελειώσει η ακροαματική διαδικασία και θα αρχίσει η καθοριστική φάση της εξέτασης των αναγνωστέων.

Παρόμοια ήταν και η διαπίστωση του δικηγόρου στην επίθεση κατά του ΠΑΜΕ Τάκη Σαπουντζάκη , ο οποίος μιλώντας επίσης, στις «Ντάμες Σπαθί» τόνισε ότι έχει αποδειχθεί “παντ΄ άπασι” η εγκληματική φύση της Χρυσής Αυγής η οποία είναι οργάνωση που κρύβεται πίσω από το μανδύα κόμματος. Η φύση αυτή φάνηκε σε όλες τις υποθέσεις από το πως δρούσαν συντεταγμένα με στρατιωτική οργάνωση επιτιθέμενοι σε μικρό χρονικό διάστημα με φονικές προθέσεις.

Ολόκληρη η εκπομπή με τη συνέντευξη τησ Μ. Φύσσα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ