Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ

Σε νέο παραλήρημα βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάνης Λαγός, ο οποίος βγήκε εκτός ελέγχου εντός της Ολομέλειας, προκαλώντας με τα όσα είπε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ξεκίνησε μιλώντας για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και κατέληξε να μπλέξει τον Ρουβίκωνα με το… Άγιο Φως και την επανάσταση του 1821.

Κατηγόρησε τον Νίκο Τόσκα ότι συνεργάζεται με τους «παρακρατικούς των Εξαρχείων», ενώ, μιλώντας του στον ενικό και σε προκλητικό ύφος τον καλούσε συνέχεια να μην τον διακόπτει. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο δηλώσει ότι οι βουλευτές της Αριστεράς είναι ηθικοί αυτουργοί για τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ ισχυρίστηκε ότι σε τυχαίες προσαγωγές συλλαμβάνονται γιοι των υπουργών της κυβέρνησης.

Το ίδιο υποστήριξε και για τους νεκρούς της Marfin λέγοντας ότι «Οι γιοι των υπουργών σας ήταν στη Marfin, οι σύντροφοι των υπουργών σας ήταν στην Marfin».

Προφανώς επηρεασμένος από το πνεύμα κατάνυξης της περιόδου ο χρυσαυγίτης βουλευτής χαρακτήρισε τον υπουργό «απαράδεκτο» και τα μέλη της κυβέρνησης «πολιτικά καθάρματα».

Συνεχίζοντας σε πασχαλινό τόνο θυμήθηκε και το Άγιο Φως λέγοντας «ποιος είναι αυτός ο άθεος ο Μπαλαούρας που θα μιλήσει για το Άγιο Φως;», ενώ κατέληξε στην επανάσταση του 1821 η οποία έγινε, όπως δήλωσε, «για την πίστη του Χριστού της αγία και την ελευθερίας της πατρίδας».

Απαντώντας ο Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι όσοι είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών να μην μιλούν προσθέτοντας ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί.

«Τους καλώ να κλειστούν στον ντουλάπι της ιστορίας. Είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών και δεν πρέπει να μιλούν. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο νόμος θα εφαρμοστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Προκλητικός ήταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς απείλησε με δικαστική δίωξη τον Διονύση Τσακνή λέγοντας ότι δεν παίρνει μέτρα για την άρνηση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να καλύπτους τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ κατηγόρησε τον χρυσαυγίτη βουλευτή για «τηλεοπτικό σόου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ