ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πηγή: enikos.gr

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μέλη των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής έπεσε ένας 20χρονος φοιτητής στην οδό Παπαδά κοντά στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής μετά την επίθεση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων, πραγματοποιούσαν «περιπολίες» στην περιοχή. Στη θέα του φοιτητή το τάγμα εφόδου επιτέθηκε στον 20χρονο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θεώρησαν πως συμμετείχε στην πρωινή επίθεση στα γραφεία.

 

Η μανία των χρυσαυγιτών ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή που κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με τους τραυματιοφορείς να του φορούν ειδικό κολάρο στο λαιμό. Αυτήν την ώρα ο 20χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πραγματοποιούν σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του.

 

Ταυτόχρονα υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν στην αστυνομία ότι τα άτομα που επιτέθηκαν στον φοιτητή είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ