Αναγνωρίσθηκε στο ακροατήριο από την Μάγδα Φύσσα, ο υβριστής χρυσαυγίτης-Προκλητική αδιαφορία από την ΕΛ.ΑΣ

Πηγή: PressPublica

Ενταση και εξελίξεις είχαμε σήμερα στη διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο. Η Μάγδα Φύσσα και ο αδελφός της, που είναι παρόντες σε κάθε ακροαματική διαδικασία, υπέδειξαν στην αστυνομία ότι βρίσκεται στο ακροατήριο και παρακολουθεί την διαδικασία, το άτομο που πρωτοστάτησε στα επεισόδια 14ης Φεβρουαρίου στο Εφετείο, εκτοξεύοντας ύβρεις εναντίον της, φωνάζοντας: «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;» και κάνοντας χυδαίες χειρονομίες.

Η μητέρα του Παύλου εξέφρασε, μάλιστα, την απορία γιατί του επιτρέπεται να έρχεται στο δικαστήριο αμέριμνος και δεν έχει συλληφθεί για την συμπεριφορά του, καθώς η ίδια έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

Ωστόσο, αντί άλλης απάντησης, οι διαμαρτυρόμενοι άκουσαν τον αστυνομικό διευθυντή να του λέει: «Περάστε έξω γιατί μας δημιουργείτε πρόβλημα.»

Στην προκλητική αυτή στάση της αστυνομίας, η Μάγδα Φύσσα και ο αδελφός της αντέδρασαν λέγοντας ότι δεν μπορεί οι αστυνομικοί να επιτρέπουν συνεχώς την υβριστική συμπεριφορά από τους χρυσαυγίτες και να μην κάνουν τίποτα.

«Την προηγούμενη φορά ο Δεβελέκος μάς έβριζε “σας γ… τα σπίτια”, σας έλεγα “σταματήστε τον” κι εσείς γυρίζατε την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Μάγδας Φύσσα προς τον αστυνομικό διευθυντή, για να δεχτεί την παρατήρηση «μη λέτε τέτοιες εκφράσεις σε δικαστήριο»…

Η οικογένεια Φύσσα ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας, ειδικά στην αίθουσα του Εφετείου, είναι ιδιαίτερα ανεκτική απέναντι στους χρυσαυγίτες, επιτρέποντας την υβριστική συμπεριφορά. «Δεν πίστευα ότι θα άφηναν να ακουστεί το σύνθημα “Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή” σε αυτό το δικαστήριο, τι άλλο να πω…», είπε η Μάγδα Φύσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΑΡΧΕΙΟ